English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Γράψτε λέξεις- κλειδιά για να βρείτε αυτό που ψάχνετε:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ας γράψουμε ημερολόγιο...



Ο μικρός Ελτόν έγραψε τις σκέψεις του σε ημερολόγιο, όπως είδαμε σήμερα στο βιβλίο της Γλώσσας. Τι λέτε παιδιά μου; Να κάνουμε το ίδιο και εμείς; Είναι εύκολο!

Πάρτε ένα μικρό ημερολόγιο και ξεκινήστε να γράφετε επιθυμίες, σκέψεις, γεγονότα της ημέρας που πέρασε, μυστικά ...Μπορείτε να ζωγραφίζετε, να γράφετε ποιήματα, κόμικς... Θα είναι το μυστικό σας βιβλιαράκι που θα το έχετε καλά κρυμμένο από όλους! Το κλειδί θα ξέρετε μόνο εσείς που είναι! 

Καταφέρνετε  έτσι να συγκεντρώνετε τις σκέψεις σας, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας,  να μειώνεται το άγχος σας σε κάποια θέματα. Νιώθετε πως έχετε έναν αόρατο φίλο που μοιράζεστε μαζί του χαρές και λύπες! Όταν αποτυπώνετε τα συναισθήματά σας, απελευθερώνεστε και νιώθετε καλύτερα! Θα γνωρίζετε σιγά σιγά  τον εαυτό σας. Θα γίνει ο καθρέφτης της ψυχής σας, ο θησαυρός σας!  Μεγαλώνοντας θα μπορείτε να ανατρέχετε στις σελίδες του και θα συγκινείστε με όσα διαβάζετε. Θα συνειδητοποιείτε πόσο πολύ μεγαλώσατε...
Θα γίνει ο φίλος σας και δε θα μπορείτε να τον αποχωριστείτε! Δεν το πιστεύετε; Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Να σας πω ένα μυστικό; Έχω και εγώ ημερολόγιο!!!

Γράφουμε χαϊκού! (κλικάροντας τα μικρά εικονίδια δεξιά, εμφανίζονται οι άλλες παρουσιάσεις)