English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Γράψτε λέξεις- κλειδιά για να βρείτε αυτό που ψάχνετε:

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο κύριος Πραξι-τέλειος !


Να σας συστήσουμε τον κύριο Πραξι-τέλειο. Είναι ένας καινούριος φίλος μας που καμαρωτός -καμαρωτός κάθεται στην έδρα της κυρίας και περιμένει... Τι περιμένει; Μα δε σας λέει κάτι το όνομά του; Τις καλές (τέλειες) πράξεις των μικρών του φίλων !  Κάθε μέρα όλο και κάποιο σαΐνι κινητοποιείται στο να κάνει κάτι ευγενικό για τους συμμαθητές του (και όχι μόνο) !  Η πράξη αυτή γράφεται από το παιδί σε χαρτάκι και πέφτει μέσα στο στόμα του Πραξιτέλειου. Και έτσι, αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά η κοιλιά του! 

Σαΐνια μου, συνεχίστε, μέχρι να τον κάνουμε αρκετά χοντρούλη!






σήμερα είναι τέλειος ο κ. Πραξιτέλειος!

σίγουρα τον αγαπούν τα παιδιά!





Τέλεια αυτή η εικόνα που μας έστειλε η κυρία Φωφώ! Τι λέτε παιδιά δεν αξίζουν τα παιδάκια να γραφτούν στον Πραξιτέλειό μας;


Αυτές οι απλές πράξεις καλοσύνης, δίνουν μεγάλη χαρά στα παιδιά , κάτι που συνάδει με αποτελέσματα διεθνών ερευνών για τα σημαντικά οφέλη της γενναιοδωρίας και προσφοράς στη θετική διάθεση των ατόμων και συγχρόνως στη μείωση της αποξένωσης των κοινωνικά απόμακρων! Ας κάνουμε και οι μεγάλοι ό,τι καλό μπορούμε! Αυτό θα γίνει ο φάρος  στις δυσκολίες που έπονται στη ζωή των παιδιών μας, δίνοντάς τους ένα εξαιρετικό παράδειγμα !! 




Γράφουμε χαϊκού! (κλικάροντας τα μικρά εικονίδια δεξιά, εμφανίζονται οι άλλες παρουσιάσεις)